FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Levent Yuksel a preluat noi functii la nivel regional in cadrul PepsiCo

Levent Yuksel a preluat noi functii la nivel regional in cadrul PepsiCo

Levent Yuksel, in prezent Vice President General Manager East&West Balkans, a fost promovat in functia de VP GM pentru Greater Balkans si SEE Franchise, de la Bucuresti urmand sa fie coordonate operatiuni ale PepsiCo din Romania, Bulgaria, Moldova Serbia, Bosnia, Croatia, Slovenia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Albania Grecia, Cipru si Israel.

Numirea face parte din strategia PepsiCo de a-si intari pozitia in regiune. Astfel, activitatea PepsiCo Greater Balkans si South East Europe Franchise Business Unit este integrata intr-o singura organizatie, ce reuneste operatiunile diviziilor de bauturi si snacks-uri PepsiCo Romania cu cele ale diviziilor de snacks-uri din East Balkans (Bulgaria si Moldova), West Balkans (Serbia, Bosnia, Croatia, Albania, Slovenia, Muntenegru, Kosovo si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei), Grecia, Cipru, Israel si unitatile South East Europe Franchise. Coordonarea operatiunilor financiare si de business ale PepsiCo Greater Balkans se face de la Bucuresti.

„Portofoliile de snacks-uri si bauturi PepsiCo ne asigura de multi ani succesul in Balcani si Europa de Sud-Est. Integrarea operatiunilor noastre regionale intr-o structura organizationala unica va sustine in continuare capacitatea de dezvoltare a activitatii noastre si eficientizarea modului prin care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Brand-urile noastre sunt bine pozitionate pentru o viitoare crestere si ma bucur ca voi lucra impreuna cu echipele noastre regionale pentru a pune in valoare noi oportunitati de dezvoltare”, a declarat, intr-un comunicat, Levent Yuksel, VP GM Greater Balkans si SEE Franchise, PepsiCo.

Totodata, Serhan Çelebi, in prezent Senior Director, Balkans CFO, devine Senior Director, Greater Balkans CFO.  

Impreuna cu alte 44 de tari, PepsiCo Romania este parte din Greater Balkans in cadrul diviziei PepsiCo Europe. In Romania, PepsiCo detine doua fabrici de bauturi, in  Dragomiresti (Ilfov) si Covasna, precum si o fabrica de snacks-uri, in Popesti-Leordeni.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content