FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Leo Burnett Romania isi face agentie de shopper marketing

Leo Burnett Romania isi face agentie de shopper marketing

Grupul Leo Burnett Romania a  lansat Arc, o agentie specializata in shopper marketing & brand activation. Arc va oferi clientilor sai solutii complete de brand activation, de la strategie, creatie, dezvoltare si implementare pentru campanii de shopper, pana la media & digital shopper experience.

 

“Noua agentie este pregatita sa raspunda acestei nevoi cu shopper marketing know-how si cu expertiza solida a oamenilor sai in intelegerea si comunicarea cu cei aflati in fata deciziei de cumparare”, a declarat Stefan Iordache, CEO al Leo Burnett Group.

Comportamentul consumatorului de astazi este mult mai complex, deci, mai greu de anticipat si influentat, un adevar care pune la incercare abordarile clasice ale agentiilor de publicitate. Arc isi propune sa conceapa strategii si mesaje specifice, relevante si de actualitate pentru shopper, indiferent de etapa din procesul de achizitie in care se regaseste acesta si de mediul de comunicare utilizat.

Noua agentie va fi condusa de Liviu Toader, in calitate de Managing Director, secondat de Codrina Ciubotaru, in calitate de Client Service Director.

“Daca in trecut consumatorul devenea shopper doar in momentul in care pasea in magazin, iar o simpla prezenta la raft a unui produs ii asigura acestuia succesul, astazi delimitarea dintre consumator si shopper devine din ce in ce mai neclara. Tehnologia tot mai accesibila si mai performanta ii permite consumatorului o transformare instantanee in shopper: el se poate informa si poate cumpara oricand, orice si de oriunde”, a declarat Liviu Toader, Managing Director Arc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content