FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Laura Baldini a incheiat anul 2013 cu o crestere de 70% a vanzarilor

Laura Baldini a incheiat anul 2013 cu o crestere de 70% a vanzarilor

Laura Baldini, brand de colanti pentru femei, a incheiat 2013 cu o crestere importanta. “Cifra de afaceri din 2013 a fost cu aproape 70% mai mare decat in anul anterior. In acest moment suntem cu siguranta cel mai mare importator de ciorapi de dama fabricati in Italia, concurentii nostri situandu-se la mai putin de jumatate din cifra realizata de noi”, a declarat Costel Baghina, Managerul General al firmei Logitrade, importatorul colantilor Laura Baldini.

Produsele Laura Baldini sunt prezente in majoritatea retelelor de retail modern (Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Penny, Profi, Selgros). Cumparatoarele de Laura Baldini isi pot procura produsele din peste 1.600 de puncte finale de vanzare din intreaga tara.

“Brandul Laura Baldini activeaza de 14 ani pe piata romaneasca, facandu-si prezenta din ce in ce mai simtita Din 2008 si pana in prezent cifra noastra de afaceri a crescut cu peste 330%”, a mai spus Costel Baghina.

Nu in ultimul rand, Laura baldinia a dobandit un inalt grad de loialitate. Cu  aproape 14.000 de fani, pagina de Fabcebook Laura Baldini https://www.facebook.com/LauraBaldini.ro are cele mai multe ‘like’-uri din aceasta categorie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content