FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Laura Andrei va coordona marketingul global al brandului de bere Kozel

Laura Andrei va coordona marketingul global al brandului de bere Kozel

Laura Andrei, fost Senior Brand Manager pe divizia International Brands, in cadrul Ursus Breweries, se alatura echipei SAB Miller Praga, pentru a coordona, din pozitia de International Senior Brand Manager, activitatile de marketing si comunicare la nivel global ale brandului ceh de bere Kozel, prezent in 38 de tari.

Laura are 7 ani de experienta in cadrul Ursus Breweries Romania, parte a grupului SAB Miller, ultima functie ocupata fiind cea de Senior Brand Manager pentru Peroni, Redds, Pilsner Urquell, Stejar si Azuga. Pe parcursul acestei perioade a acumulat cunostinte solide in marketing, recunoscute atat la nivel local, in cadrul filialei din Bucuresti, cat si pe plan international, la SAB Miller Londra, unde, in 2011, a activat ca Global Brand Manager Peroni Nastro Azzurro.

Kozel este un brand de bere prezent pe o serie de piete importante, printre care Anglia, Finlanda, Rusia, Slovacia, fiecare dintre aceste piete avand propria echipa de marketing, coordonata de Laura, care se va ocupa de strategia de brand la nivel global, dezvoltarea de campanii de comunicare globale (ATL, digital, BTL si evenimente) si inovatii.

„De-alungul timpului am lucrat pe majoritatea brandurilor din portofoliul Ursus Breweries. Sunt marci puternice, cu traditie, care au reusit sa-si gaseasca un loc in inima consumatorilor si sa se diferentieze pe piata. Pentru fiecare am incercat sa respect promisiunea brandului fata de consumator  si  nevoia de noutate. Sunt mandra de faptul ca in ultimii ani am reusit sa gasim noi modalitati de a aduce stil berii, cu Peroni Nastro Azzurro, si sa continuam strategia de pionerat in piata, cu singurul brand de bere din Romania care se adreseaza femeilor, Redds”, a declarat, intr-un comunicat, Laura Andrei.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe sase continente. Marcile grupului includ branduri precum Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni  Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content