FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > LaDoiPasi, 700 de magazine in doi ani de la lansare

LaDoiPasi, 700 de magazine in doi ani de la lansare

La doi ani de la lansarea pe piata, reteaua LaDoiPasi anunta ca a depasit pragul de 700 de magazine operationale. LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de Metro Cash&Carry Romania, a devenit cea mai mare retea de magazine de proximitate din tara, fiind prezenta in toate judetele din Romania.

 In topul judetelor cu cel mai mare numar de magazine LaDoiPasi se numara: Constanta (47 de magazine),  Brasov (42 de unitati), Bucuresti si Iasi (cate 37 de magazine). Recent, Salaj a devenit cel de-al 41-lea judet in care este reprezentata reteaua LaDoiPasi, primul magazin fiind deschis in decembrie 2013.

„Inca de la lansarea sa, programul LaDoiPasi si-a propus sa ii sustina pe micii comercianti in dezvoltarea propriilor afaceri. Expertii Metro Cash&Carry Romania  ofera consultanta proprietarilor dornici sa fie parteneri in retea, pastrandu-le independenta administrativa si financiara. Ne propunem sa dezvoltam in continuare intregul program si sa facem tot ceea ce este necesar pentru a raspunde eficient nevoilor de afaceri ale clientilor nostri”, a declarat Gilles Roudy, Director General Metro Cash&Carry Romania.

Programul LaDoiPasi le ofera micilor comercianti traditionali posibilitatea de a face parte dintr-o retea nationala si de a beneficia de o serie de avantaje (cursuri de instruire, consultanta pe toata perioada desfasurarii parteneriatului si asistenta in programele de marketing), care sa ii ajute in cresterea competitivitatii pe piata. Valoarea medie a investitiei unui retailer traditional pentru intrarea in sistemul de franciza LaDoiPasi este de 14.000 de lei pe magazin, in cazul unitatilor remodelate anterior cu sprijinul retelei germane, potrivit informatiilor furnizate de companie.

Metro Cash & Carry Romania, parte integranta a Metro Cash & Carry International numara 32 de magazine in 24 de orase. Divizia Metro Cash & Carry, parte a grupului german Metro, este reprezentata in 29 tari cu aproximativ 700 de magazine cash & carry si peste 120.000 angajati. Metro Cash & Carry a atins vanzari de aproximativ 66 miliarde euro in anul financiar 2012/2013.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content