FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lactag a lansat laptele ESL

Lactag a lansat laptele ESL

Lactag, unul dintre cei mai mari producatori de lapte si branzeturi din sudul tarii, a lansat la inceputul anului 2014 un nou produs – laptele ESL(Extended Shelf Life), ambalat in cutie tetrapack de 1litru, anunta compania intr-un comunicat.

  Tehnologia de prelucrare ESL  presupune tratarea laptelui la temperaturi foarte inalte, reducand astfel nivelul de micro-organisme care se dezvolta in lapte si prelungind termenul de valabilitate al acestuia pana la 30 de zile. Laptele ESL completeaza gama de produse Lactag si este disponibil in varianta de 3,5% grasime si 1,5% grasime.

”Dupa ce am investit intr-o fabrica noua, dotata cu o linie de productie speciala pentru ambalarea laptelui ESL la cutie tetrapack, Lactag a venit in intampinarea consumatorului urban, grabit si pretentios, cu un produs sanatos, gustos si cu termen de valabilitate extins.”, a declarat Adriean Asan-Mic, director general Lactag.

Lactag este una dintre cele mai mari fabrici producatoare de lactate din sudul tarii, cu o capacitate de prelucrare de 60.000 litri / zi. Producatorul de lactate Lactag din Costesti (judetul Arges) a fost cumparat in vara anului 2012 de catre unul dintre fondatorii producatorului de inghetata Top Gel, Robert Iriza si de fostul director general al aceleiasi companii,  Adriean Asan-Mic. Compania a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content