FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > La Colline isi face magazin online

La Colline isi face magazin online

Producatorul de lactate din lapte de capra La Colline a inceput sa distribuie produsele sale si prin comertul online, prin intermediul site-ului www.lacolline.ro, anunta compania.

Dupa ce, la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, a lansat un program pilot pentru realizarea de comenzi prin intermediul e-mailului, La Colline a deschis un magazin online, produsele din portofoliu putand fi comandate acum direct de pe site-ul companiei.

„Demarerea proiectului pilot de testare a livrarilor prin curierat a produselor a fost primul pas spre dezvoltarea unui sistem de comenzi online care sa acopere si localitatile in care nu exista mari centre comerciale unde sa se distribuie La Colline. In decembrie am avut multe comenzi prin intermediul mailului si speram ca magazinul online sa aiba acelasi succes, utilizatorii putand comanda toate produsele din portofoliul nostru direct de pe site”, a declarat Ovidiu Spinu, proprietarul fabricii La Colline.

Pachetul cu produsele solicitate ajunge la destinatie in 24-48 de ore lucratoare de la procesarea comenzii, prin intermediul curierului.

Fabrica de produse din lapte de capra la Colline a fost infiintata in 2007 si reprezinta o afacere cu un capital 100% romanesc. Produsele La Colline sunt exportate in tari precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Germania si Franta. La nivel national, compania are produse pe rafturile marilor retele de retail precum Mega Image, Auchan, Cora, Carrefour sau Selgros.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content