FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Krut, al doilea magazin din Capitala deschis de Grupul de firme REINVENT

Krut, al doilea magazin din Capitala deschis de Grupul de firme REINVENT

Grupul de firme REINVENT, detinut de omul de afaceri Claudiu Barbu, a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala sub brandul Krut in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, langa Piata Gorjului din Bucuresti. Spatiul de vanzare este de aproximativ 180 mp, in timp ce numarul de SKU-uri comercializate se ridica la 600.

Noua unitate este cel de-al doilea proiect de retail dezvoltat de grupul de firme REINVENT, dupa ce in ianuarie 2012 au deschis magazinul Peris, in Soseaua Nicolae Titulescu nr. 155. “Diferenta dintre cele doua concepte consta in gama de produse. In magazinul Peris nu comercializam decat produse din carne 100% naturale – fara nitrite, nitrati, MDM-uri si alte E-uri – cu o concentratie mai mare de carne, iar in Krut avem si produse din carne pozitionate pe segmentul mainstreem, sub brandul omonim. Din punct de vedere administrativ, Peris este un magazin detinut de abatorul Peris, iar Krut de catre fabrica de procesare de carne de la Busteni, ambele unitati de productie aflate in proprietatea REINVENT”, precizeaza Cristina Norocel, Director de Marketing si Comunicare al grupului de firme.

In noul magazin, pe langa produsele sub brandul Krut, este prezent si brandul Peris cu gama de carne proaspata si exista, de asemenea, si o insula cu mezeluri 100% naturale. Consumatorii mai pot gasi aici si produse de vanat de la Suraki, branzeturi de la Covalact, Delaco, Friesland Campina, condimente de la Radix si Kamis, vin de la Tribeca Drinks, produse de panificatie de la Vel Pitar, Agriforno si Sattva Group si oua de la Duvas.

In perioada urmatoare, Cristina Norocel spune ca eforturile companiei se vor concentra pe introducerea brandului Krut in alte canale de retail, dar si pe deschiderea de noi magazine. In perioada urmatoare, Grupul de firme REINVENT pregateste deschiderea unui nou magazin in zona Lujerului, tot in Capitala.

Citeste si articolul "Peris, carmangerie cu dichis".

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content