FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kraft Foods Romania are un nou director general

Kraft Foods Romania are un nou director general

Kraft Foods anunta ca incepand cu luna iulie are un nou director general, Gerard Chandran, inlocuindu-l pe Lachlan Grave, care si-a incheiat mandatul.

Gerard s-a alaturat echipei Kraft Foods in anul 2006, cand a preluat functia de director general in Africa de Sud. El a venit in compania noastra dupa o experienta bogata, acumulata in cadrul companiei Gillette, unde a ocupat pozitii de senior management in diferite locatii precum Africa de Sud, Egipt, India.

Cu un venit anual de aproximativ $48 miliarde, Kraft Foods este un important jucator la nivel global in categoria de snaks-uri, dulciuri si gustari. Compania, a doua ca marime din industria alimentara din lume, face produse delicioase pentru miliarde de consumatori in peste 160 de tari.

Portofoliul include 11 marci importante cu un venit ce depaseste 1 miliard de dolari - Oreo, Nabisco si biscuitii LU ; ciocolata Milka si Cadbury; guma Trident; cafeaua Jacobs si Maxwell House; crema de branza Philadelphia; branzeturile Kraft, gustari si sosuri; preparatele de carne Oscar Mayer. Aproximativ 70 de marci genereaza un venit anual de peste 100 millioane dolari. Kraft Foods (este membra Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content