FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kraft Foods are un nou presedinte pentru Europa

Kraft Foods are un nou presedinte pentru Europa

Kraft Foods Inc a anuntat ca Michael A. Clarke a fost numit presedinte al Kraft Europe si ocupa aceasta pozitie din ianuarie 2009. Clarke are 44 de ani si se alatura Kraft plecand de la Coca-Cola, unde a activat in functia de presedinte pe Europa de Nord-Est. Clarke va fi responsabil de filiala europeana a Kraft, cu sediul la Zurich, Elvetia. El va raporta directorului executiv Irene Rosenfeld si va deveni parte din echipa executiva a Kraft. Sanjay Khosla, presedintele Kraft International, va continua sa conduca filialele de pe pietele tinere, care reprezinta un punct cheie pentru dezvoltarea grupului.

El va fi, de asemenea, responsabil de supravegherea echipelor Kraft, in special pe segmentele de bauturi si snacks-uri din SUA, Europa si pietele tinere. Inainte de a se alatura Kraft, Clarke a activat 12 ani la Coca-Cola, in mai multe functii si locatii, printre care Europa si SUA, ajutand constant la dezvoltarea companiei. Inainte de a lucra pentru Coca-Cola, Clarke a facut parte din echipa Reebok International, ocupand mai multe functii de conducere in Asia Pacific, Africa si Orientul Mijlociu.

Clarke si-a inceput cariera la compania Deloitte si a absolvit Universitatea din Cape Town, din tara sa natala, Africa de Sud.

Kraft Foods este al doilea cel mai mare producator alimentar din lume, cu venituri anuale de 40 miliarde dolari si vanzari in peste 150 de tari la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content