FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Knorr lanseaza 3 solutii pentru Chicken Nuggets si Shaorma

Knorr lanseaza 3 solutii pentru Chicken Nuggets si Shaorma

Dupa un an de la aparitia gamei „La Fix” de sosuri deshidratate pentru spaghete, Knorr lanseaza Chicken Nuggets & Shaorma, imbogatind gama cu trei produse originale si inovatoare.

Urmand reteta in 4 pasi de pe punga La Fix, consumatorii vor obtine foarte repede si usor, chiar in propria bucatarie, preparate apetisante, asemanatoare cu cele din restaurante. Fiecare pachet 2in1 cu noile solutii „La Fix” are 70 g.

Lansarea este sustinuta prin promovare pe TV, in Social Media si la punctele de vanzare.

Knorr este cel mai mare brand pe categoria produselor deshidratate culinare si face parte din portofoliul Unilever.
„Odata cu lansarea Knorr La Fix Chicken Nuggets si La Fix Shaorma venim in intampinarea dorintelor consumatorilor Knorr si nu numai, cu expertiza in domeniul gustului si dorinta de inovatie. Pungile La Fix Chicken Nuggets si La Fix Shaorma sunt produse ce inglobeaza ingrediente naturale si atent selectionate, garantand rezultate culinare similare preparatelor din restaurant. Ne dorim ca si de data aceasta sa inspiram gospodinele cu idei originale de gatit, pentru mese gustoase, intotdeauna in familie”, a declarat Natalia Gonta, Brand Manager Knorr in cadrul Unilever South Central Europe. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content