FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Khaled El Solh, noul CEO al Caroli Foods Group

Khaled El Solh, noul CEO al Caroli Foods Group

Incepand din 10 octombrie 2011, Khaled El Solh (foto) ocupa functia de CEO al Caroli Foods Group, compania-lider pe piata de mezeluri din Romania. Membru al Board-ului Joint Venture din 2010, Khaled El Solh are peste 11 ani de activitate in cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupand pozitia de Executive in mai multe divizii-cheie ale companiei.

"In cei 11 ani petrecuti in Caroli Foods Group am fost implicat in multe evenimente marcante ale companiei noastre care au dus la obtinerea unei pozitii strategice pe piata din Romania. Am vazut Caroli Foods Group crescand si transformandu-se intr-o companie sanatoasa prin investitia in tehnologie de productie state-of-the art, prin strategiile de marketing si vanzari inovatoare, prin fuziuni si achizitii. Insa toate acestea nu ar fi fost posibile fara o echipa extrem de valoroasa, pe care sunt onorat sa o conduc mai departe. Obiectivul nostru comun este sa fim mereu prima alegere a consumatorilor, ceea ce ne va consolida pozitia de lider de piata din Romania si important jucator in regiune”, a declarat Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Haluk Akdemir – care a condus compania in perioada 2007-2011, perioada care a marcat semnarea fuziunii cu Campofrio Group la nivel local si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca – va fi numit Membru al Board-ului Joint Venture si va continua sa fie implicat in deciziile de business ale grupului.
Licentiat in Business Marketing, Khaled El Solh - 37 de ani –  are o vasta experienta in marketing, publicitate si business development, fiind Director Executiv de Vanzari, Marketing si Logistica in perioada 2000-2008 si Director Executiv R&D si Business Development in perioada 2008-2010. Incepand cu anul 2010, Khaled El Solh a fost numit Membru al Board-ului Joint Venture Caroli Foods Group. Khaled El Solh locuieste in Romania din anul 2000, impreuna cu familia.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content