FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland va deschide doua hypermarketuri in Bucuresti pana la finele lui 2013

Kaufland va deschide doua hypermarketuri in Bucuresti pana la finele lui 2013

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in functie de vanzari, va mai deschide doua hypermarketuri in Bucuresti pana la sfarsitul acestui an, urmand ca numarul hypermarketurilor retelei germane sa ajunga la 6 in Capitala si 89 de unitati la nivel national.

“Pana la sfarsitul acestui an calendaristic mai avem in plan deschiderea a doua noi magazine in Bucuresti. Este vorba despre Kaufland Pantelimon si Kaufland Militari”, au declarat reprezentantii companiei, mentionand ca datele exacte de deschidere nu au fost inca stabilite.

Daca isi mentine ritmul de extindere din ultimii ani, Kaufland va trece de 100 de hypermarketuri in Romania in 2014.

Concomitent, Kaufland va continua reorganizarea magazinelor mai vechi din retea. “Remodelarea magazinelor este un proces normal in evolutia magazinelor care, in functie de modificarea  tendintelor de consum si de evolutia competitiei, trebuie realizat la un moment dat pentru a optimiza functionarea si a corela conceptele si standardele magazinelor cu evolutia cerintelor clientilor. Acest lucru presupune reamenajarea suprafetei de vanzare, adaptarea suprafetelor raioanelor, introducerea unor concepte, sisteme si sortimente noi”, au mai precizat reprezentantii Kaufland.

Pana in prezent, au trecut prin programul de reorganizare magazinele din Bucuresti (Colentina si Barbu Vacarescu), Baia Mare, Cluj Napoca, Targoviste, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Alba Iulia  si cel mai recent, Pitesti. Hypermarketurile au beneficiat de o serie de transformari, pornind de la suplimentarea locurilor de parcare, pana la introducerea de articole noi, cum ar fi raioanele de peste proaspat sau vracuri.
 
Pana la sfarsitul acestui an va fi reorganizat si magazinul din Constanta. Procesul de remodelare va continua si in cursul anului viitor, de care vor beneficia magazinele construite si deschise in primii ani de activitate ai retailerului german in Romania, intre 2005 si 2007.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content