FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland, mai aproape cu un magazin de atingerea targetului pentru 2014

Kaufland, mai aproape cu un magazin de atingerea targetului pentru 2014

Retailerul german Kaufland inaugureaza joi, 27 august, cel de-al 95-lea hypermarket din retea in municipiul Gherla din judetul Cluj. Retailerul de apropie astfel cu pasi repezi de pragul de 100 de unitati comerciale operationale in Romania, pe care vrea sa-l atinga pana la sfarsitul anului 2014.

 Kaufland Gherla este situat pe strada Hasdatii nr. 1, pe locul unei foste garnizoane care a fost daramata pentru ridicarea magazinului. Potrivit presei locale, noul magazin va avea o suprafata de 3.700 de mp si aproximativ 15.000 de articole.

Hypermarketul din Gherla este un concept nou, care dupa analiza functionalitatii urmeaza sa fie implementat si in alte orase mici din tara, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei citati de presa locala. Cel mai probabil, acesta are o suprafata de vanzare mai mica decat media retelei situata intre 4.000-5000 mp.

De la inceputul anului, Kaufland a mai deschis cinci hipermarketuri noi, la Targu Mures, Oradea, Targoviste, Arad si Bucuresti. Investitiile totale realizate de companie in extinderea lantului sau de hypermarketuri pot fi estimate la 70-100 de milioane de euro, doar pentru acest an. Retailerul intentioneaza sa mai inaugureze cinci magazine pana la finalul lui 2014 in Bucuresti (zona Aparatorii Patriei, Tudor Vladimirescu si cartierul Brancusi), Slatina si Bacau.

Kaufland, parte a grupului german de retail Schwarz, este cel mai mare retailer din Romania in functie de cifra de afaceri si de suprafata totala de vanzare a celor 94 de hypermarketuri operationale.Anul trecut, Kaufland Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,64 miliarde de euro crestere cu 14% fata de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content