FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide un hypermarket la Navodari

Kaufland deschide un hypermarket la Navodari

Retailerul german Kaufland a deschis, astazi, un hypermarket la Navodari, al 78-lea al retelei in Romania.Compania mai detine in judetul Constanta hypermarketurila Constanta si Medgidia.

Noul magazin este al saptelea hypermarket inaugurat de compania de retail in acest an, dupa magazinele din Sfantu Gheorghe, Medgidia, Bistrita, Alexandria, Drobeta Turnu Severin si Bucuresti

Oferta Kaufland include peste 15.000 de articole, iar investitia medie intr-un hypermarket este de circa 7-10 milioane de euro.

Pana la sfarsitul anului,Kaufland  ar mai putea deschide alte magazine in orase precum Pascani, Falticeni, Iasi sau Calarasi.

Parte a grupului Schwarz, Kaufland Romania este cea mai mare companie de retail in functie de cifra de afaceri. Retailerul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei (1,32 miliarde euro), in crestere cu aproape 20% fata de 2010

La nivel european, Kaufland opereaza  peste 1.060 de hypermarketuri din Germania, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Bulgaria si Croatia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content