FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide, la Vatra Dornei, al saptelea hypermarket din 2014

Kaufland deschide, la Vatra Dornei, al saptelea hypermarket din 2014

Retailerul german Kaufland isi continua planurile de expansiune si inaugureaza joi, 11 septembrie, cel de-al 96-lea hypermarket din retea in municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava.

 Kaufland Vatra Dornei este situat pe strada 22 Decembrie, numarul 24, pe locul unei foste fabrici de prelucrare a lemnului. Retailerul a cumparat terenul de 1,3 ha de la producatorul de cherestea Regnafor, valoarea tranzactiei fiind de 3,1 milioane lei (690.000 euro).

De la inceputul anului, Kaufland a mai deschis sase hypermarketuri noi, la Gherla, Targu Mures, Oradea, Targoviste, Arad si Bucuresti. In Gherla, Kaufland a inuagurat un nou concept de magazin, care are o suprafata de vanzare mai mica decat media retelei situata intre 4.000 si 5.000 mp. Acest concept ar putea fi implementat si in alte orase mici din tara, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei.
Investitiile totale realizate de companie in extinderea lantului sau de hypermarketuri pot fi estimate la 70-100 de milioane de euro, doar pentru acest an.

Retailerul intentioneaza sa atinga pana la sfarsitul anului 2014 pragul de 100 de unitati comerciale. Astfel, Kaufland urmeaza sa mai inaugureze pana la finalul anului trei  magazine in Bucuresti: zona Aparatorii Patriei, Ghencea si Drumul Taberei).  In plus, in luna octombrie va fi deschis al doilea magazin Kaufland din Slatina, potrivit unui anunt al companiei. O alta localitatea vizata in prezent de expansiunea retailerului german este Bacau, unde Kaufland opereaza deja un hypermarket.

Kaufland, parte a grupului german de retail Schwarz, este cel mai mare retailer din Romania in functie de cifra de afaceri si de suprafata totala de vanzare a celor 96 de hypermarketuri operationale. Anul trecut, Kaufland Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,64 miliarde de euro, in crestere cu 14% fata de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content