FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide, la Targoviste, al treilea hypermarket din acest an

Kaufland deschide, la Targoviste, al treilea hypermarket din acest an

Kaufland a deschis, joi, pe Bulevardul Unirii din Targoviste, al doilea hypermarket al retelei germane din acest oras, care numara doar 80.000 de locuitori. Noul magazin este al 92-lea hypermarket al retelei din Romania si al treilea inaugurat de la inceputul acestui an.

Kaufland a mai deschis, in 2014, hypermarketuri la Targu Mures si Oradea, orase in care retailerul german mai detinea, de asemenea, cate un magazin, insa Targu Mures are 135.000 de locuitori, iar Oradea aproape 200.000 de locuitori. La Targoviste, Kaufland nu are insa concurenta pe segmentul hypermarketurilor, in timp ce la Targu Mures mai exista doua unitati Auchan, iar la Oradea doua hypermarketuri Carrefour si cate un magazin Auchan si Real.

Operatorul german de hypermarketuri cu profil de discount Kaufland, lider in comertul  alimentar din Romania, se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine in sapte tari (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania).

Kaufland Romania a creat pana in prezent peste 12.000 de noi locuri de munca directe in Romania, la sediul central din Bucuresti, in magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate in Parcul Industrial Ploiesti si Turda.

Sortimentul magazinelor Kaufland contine pana la 20 000 de articole diverse (produse de marca, produse regionale, marci exclusive).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content