FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide al treilea hypermarket din Ploiesti

Kaufland deschide al treilea hypermarket din Ploiesti

Kaufland a inaugurat, marti, la Ploiesti, in Piata 1 Decembrie, nr. 1A, cel de-al 86-lea hypermarket al retelei din Romania. Cu cele trei magazine operationale, Ploiestiul a devenit astfel una dintre localitatile cu cele mai multe unitati Kaufland din Romania.

Hypermarketul din Ploiesti este, totodata, al cincilea magazin deschis de Kaufland in Romania in acest an. Potrivit reprezentantilor companiei,umatoarele hypermarketuri vor fi inaugurate catre sfarsitul acestui an.

Retailerul  are peste 12.000 de angajati in Romania, care lucreaza la sediul central din Bucuresti, in magazinele deschise si la centrele logistice situate in Ploiesti si Turda. Sortimentul magazinelor Kaufland contine pana la 19.000 de produse.

Kaufland Romania  a raportat anul trecut o crestere de 15% a cifrei de afaceri fata de 2011, la 6,44 miliarde de lei (1,44 miliarde de euro) si un profit net in crestere cu 64%, la 274,5 milioane de lei.

Kaufland, parte a grupului gemran Schwarz, se numara printre cei mai mari retaileri din Europa, cu peste 1.110 magazine in 7 tari (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content