FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide al doilea magazin din Oradea

Kaufland deschide al doilea magazin din Oradea

Retailerul german cu profil de discount Kaufland continua sa se extinda, deschizand, pe strada Nufarului nr. 110, al doilea hypermarket al sau din Oradea, oras care gazduieste magazine ale tuturor retelelor de hypermarketuri prezente pe piata romaneasca. In urma acestei deschideri, Kaufland ajunge la 91 de hypermarketuri in Romania.


 
Prin deschiderea celui de-al doilea magazin al sau din Oradea, Kaufland continua strategia de consolidare a prezentei sale in orasele mari din ROmania. Retailerul a deschis anul acesta al doilea hypermarket al sau din Targu Mures dupa ce a inaugurat, in 2013, al treilea magazin din Ploiesti si Galati si alte doua hypermarketuri in Bucuresti, unde opera deja patru unitati comerciale.

Piata de retail din Oradea, oras aflat la granita cu Ungaria, este destul de dificila. Hypermarketul Pic, inchis in urma intrarii in insolventa a companiei argesene, a fost transformat in spatiu logistic, iar Auchan a acceptat sa preia doar unul dintre cele doua hypermarketuri operate aici de Real, celalalt ramanand in portofoliul Metro. Tot in Oradea, Carrefour detine doua hypermarketuri.

Kaufland este una dintre cele mai mari retele de hypermarketuri din Europa, cu peste 1.100 magazine in sapte tari (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania). Kaufland Romania are peste 12.000 de angajati in Romania, la sediul central din Bucuresti, in magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate in Parcul Industrial Ploiesti si Turda.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content