FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland celebreaza, printr-o campanie, 100 de hypermarketuri in Romania

Kaufland celebreaza, printr-o campanie, 100 de hypermarketuri in Romania

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in functie de cifra de afaceri, pregateste atingerea numarului de 100 de hypermarketuri printr-o campanie cu premii totale in valoare totala de 4,4 milioane lei care va dura pana la sfarsitul acestui an.Printre premii se numara 15 excursii de doua persoane la Rio de Janeiro in perioada Campionatului Mondial de Fotbal, dar si autoturisme Audi.

Campania promotionala “100 de magazine de 100 de stele” a debutat pe 28 aprilie si se va desfasura in opt etape pana la finele acestui an. In campanie participa toate cele 92 de magazine operationale Kaufland, la acestea urmand sa se alature si magazinele pe care retailerul german le va mai deschide pana la finalul anului.

Kaufland Romania isi va mentine ritmul mediu de expansiune de pana acum, avand in plan inaugurarea a 10 noi magazine in 2014. “Intentionam sa incheiem anul calendaristic cu un numar total de 100 de magazine”, au declarat oficialii companiei.

Toate magazinele vor fi inaugurate in a doua jumatate a anului 2014. Lucrarile de constructie au inceput si se afla la momentul actual in stadii diferite de executie (grad de finalizare intre 5 si 75%), cel mai avansat fiind magazinul din Bucurestii Noi, potrivit oficialilor companiei

Pe de alta parte, Kaufland va ajunge pana la finalul acestui an la 10 hypermarketuri in Bucuresti,  4 noi magazine urmand sa fie inaugurate pana la finalul anului in zonele Bucurestii Noi, Aparatorii Patriei, Tudor Vladimirescu si Brancusi (Dr. Taberei).  Magazinele aflate in constructie in restul tarii sunt situate in orasele Gherla, Vatra Dornei, Arad, Slatina, Bacau si Oradea.

Kaufland face parte din grupul german de retail Schwarz, care mai include si lantul de magazine de discount Lidl.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content