FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kandia, promotie pentru consumatori

Kandia, promotie pentru consumatori

In perioada 1 octombrie - 30 noiembrie, Kandia deruleaza o campanie la nivel national in cadrul careia consumatorii pot primi zilnic premii in bani, precum si un premiu oferit la finalul campaniei.

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa trimita un SMS sau sa inregistreze pe website-ul promotional codul unic aflat in interiorul ambajalelor promotionale.

Sunt admise doar produse care poarta insemnele promotiei cu codul unic inscriptionat in interiorul ambalajului. Premiile sunt acordate saptamanal, pe toata durata promotiei: cate 43 de premii zilnice (de luni pana vineri) in valoare de  1000 lei precum si marele premiu de la finalul campaniei acordat prin tragere la sorti si care va fi in valoare de 100 000 lei.

Produsele participante sunt sapte tipuri de ciocolata: Kandia amaruie 55%, Kandia amaruie 75%, Kandia cu lapte, Kandia cu alune, Kandia crema Tiramisu, Kandia crema fragi precum si Kandia cu crema de frisca si biscuiti.

Pe langa acestea, participa la promotie si trei sortimente de Kandia praline cu crema de caramel, crema de alune si Kandia praline cu alune intregi si crema de alune.
Promotia Kandia este insotita de o campanie TV precum si de un website dedicat promotiei, www.kandiaseif.ro, prin care consumatorii pot intra in concurs si pot afla toate detaliile promotiei, precum si lista castigatorilor.

Pe langa canalele de comunicare clasice, campania este sustinuta si prin materiale de semnalizare dispuse in magazinele de tip traditional.

Sloganul promotiei este "Mai mult bun pentru tine, mai multe sanse de castig".

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content