FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > JTI Romania inaugureaza sediu central, dupa lucrari de renovare si extindere

JTI Romania inaugureaza sediu central, dupa lucrari de renovare si extindere

JTI Romania a inaugurat, miercuri, noul sediu central al companiei, de pe bulevardul Dimitrie Pompei, sectorul 2, Bucuresti. Situata langa fabrica de tigarete a JTI, cladirea de 5.000 mp are patru niveluri, gazduind peste 200 de angajati, dintr-un total de 1.000, care lucreaza in Bucuresti si in birourile de vanzari din tara.

Procesul de renovare si extindere a cladirii, pentru care au lucrat doua firme de arhitectura si alti cinci contractori locali, a inceput in aprilie 2013 si s-a incheiat in mai 2014. Pe durata renovarii, angajatii au fost relocati. Datorita extinderii sediului, angajatii JTI din Bucuresti se afla cu totii sub acelasi acoperis, fara a mai fi necesara inchirierea unor spatii suplimentare.
 
”Este, intr-adevar, o mare realizare, daca luam in calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o noua cladire, ci despre renovarea si extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant  si cred ca va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toti”, a declarat, intr-un comunicat, Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova si Bulgaria.
 
Grupul JTI (Japan Tobacco International), cu capital majoritar japonez, a pus bazele afacerii din Romania in 1993, fiind una dintre primele companii multinationale stabilite aici, cu o investitie totala  de peste 100 milioane euro. Anul trecut, compania a sarbatorit 20 de ani de cand este prezenta pe piata locala. In 2012, JTI Romania a finalizat o investitie de peste 25 de milioane de euro in capacitatile de productie, care a generat peste 125 de noi locuri de munca.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content