FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Johnnie Walker Black Label aniverseaza 100 de ani

Johnnie Walker Black Label aniverseaza 100 de ani

2009 marcheaza un secol de Johnnie Walker Black Label. Pentru aniversarea a 100 de ani de excelenta in arta blending-ului, JOHNNIE WALKER a lansat editia centenara limitata BLACK LABEL intr-o sticla lucioasa, neagra, sobra cu branding-ul Black Label suflat in aur.

Povestea brandului incepe in 1820 cand un tanar antreprenor pe nume John Walker deschidea pentru prima data usile propriului sau magazin de delicatese din Kilmarnock, Scotia. Ulterior, a inceput sa isi foloseasca talentul de combinare a ceaiurilor pe care le deprinsese la magazin pentru a-si pregati propriile whisky-uri. Drumul spre excelenta a fost continuat de fiul sau, Alexander, care in 1867 a creat o reteta pe baza principiilor de pionierat ale tatalui sau, denumind-o "Old Highland Whisky".

In 1909, cu o perceptie de marketing mult inaintea vremurilor, noua generatie de Walkers, Alexander si George, a constientizat  importanta realizarii unor brand-uri distinctive si usor de recunoscut, nascandu-se astfel  Johnnie Walker Black Label care combina elementele cheie specifice Johnnie Walker - precum eticheta neagra distinctiva inclinata, declaratia de vechime de 12 ani si sticla patrata. Eforturile acestora, concentrate pe obtinerea unei arome inegalabile si consistente, au dus la crearea unui brand international.

De atunci, acesta a trecut prin razboaie mondiale, revolutii, boom-uri si recesiuni economice, facand tuturor fata cu usurinta in evolutia sa. Pana in anii 1920, brand-ul Johnnie Walker ajunsese deja sa fie distribuit si vandut in peste 120 tari din lume, compania deschizand drumul catre comert international cu whisky scotian.

In Romania, Black Label Centenary va fi disponibil in magazine selectionate: liqueur store-uri din intreaga tara, dar si in lanturile de  magazine  Real, Metro, Selgros.
Johnnie Walker este numarul 1 mondial in vanzarile produsului Scotch Whisky, si este savurat in peste 200 de tari din intreaga lume. Gama de whisky-uri elegante, premiate, include in prezent Red Label®, Black Label®, Green Label™, Gold Label™, Blue Label™, Premier™ si  Swing™. Toate laolalta reprezinta 16,3 milioane cutii  pe an, ceea ce face din  Johnnie Walker cel mai popular Scotch Whisky din lume.

Fondata in Bucuresti in anul 2006, ca o filiala a Photos Photiades Distributors - cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice din Cipru, Sollers PPD SRL reprezinta in Romania companii de renume international precum Diageo, Camus, Lanson, Armand de Brignac si Baston&Guestier. Portofoliul companiei Sollers PPD SRL acopera toata gama de bauturi sprirtoase, bere, sampanie si vin.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content