FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "JOE - Indrazneste", o noua campanie nationala marca Nestle

"JOE - Indrazneste", o noua campanie nationala marca Nestle

Nestlé si Interactions anunta o noua promotie nationala pentru brandul Joe prin intermediul careia consumatorii pot castiga premii de 100 de euro pe zi si de 10.000 de euro pe saptamana, timp de noua saptamani.

Pentru a castiga premiile puse in joc de JOE “Finantatorul”, consumatorii trebuie sa trimita codurile de pe produsele Joe participante la sms 1860 sau sa intre pe www.indraznestesitu.ro. In plus, pe site, consumatorii pot castiga coduri joker daca isi construiesc un wish-list (n.r. lista de dorinte) pe care si le-ar indeplini daca ar fi sa castige cei 10.000 de euro.

“Joe este un brand puternic, care are si ia atitudine, si care isi propune sa aduca in prim-plan o alta perspectiva asupra ‘normalului’”, declara Anca Beta, Group Brand Manager, Nestle. “Actuala campanie trateaza tema ‘compromisului’ si porneste de la o parere destul de idealizata pe care oamenii au avut-o despre mecenat de-a lungul istoriei. In realitate, oameni geniali care au primit sustinere financiara au facut si ei niste compromisuri. Joe crede ca lucrurile trebuie sa stea altfel, mult mai simplu.”

Vorbind despre acest proiect, Adrian Alexandrescu, Managing Director Interactions afirma ca “din punct de vedere strategic, acest proiect sta la baza viitoarelor campanii JOE din zona de digital. Vom folosi informatiile din wish-list-uri pentru a crea campanii viitoare mai apropiate de ceea ce asteapta consumatorii”. “Speram ca treptat sa transformam prezenta online Joe intr-un spatiu de dialog in adevaratul sens al cuvantului, in care opiniile consumatorilor sunt ascultate si implementate in actiuni de marketing relevante pentru ei”, a completat Alexandrescu.

Interactions este o agentie de comunicare interactiva, specializata in servicii de e-CRM: dezvoltare de strategie si creatie, implementare si administrare de campanii de dialog si relationare cu consumatorii, web development si analiza/interpretare de date.
Interactions a asigurat pentru aceasta noua promotie partea de strategie online, dezvoltare de mecanica si concept creativ, programare si mentenanta.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content