FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Jana Mackovicova, noul marketing manager Henkel Beauty Care Romania

Jana Mackovicova, noul marketing manager Henkel Beauty Care Romania

Jana Mackovicova a preluat recent conducerea departamentelor Marketing si Trade Marketing ale diviziei Beauty Care din cadrul Henkel Romania. Ea o inlocuieste in functie pe Claudia Dragoescu-Nicolescu, care a parasit compania Henkel Romania la sfarsitul lui aprilie 2013.

Jana Mackovicova si-a inceput cariera in compania Henkel Cehia in septembrie 2000, ocupand de-a lungul timpului diverse pozitii in cadrul departamentului Marketing al diviziei Cosmetice la Henkel Cehia, de la Product Manager Assistant pana la Product Manager si Group Product Manager. In perioada 2007-2009, ea a avut responsabilitati regionale, ca Brand Manager CEE. In aceasta perioada, s-a ocupat, de la birourile din Viena ale companiei, de coordonarea si  implementarea strategiei de marketing pentru categoria coloranti pentru par pe 12 piete din Europa Centrala si de Est.

Divizia Beauty Care a companiei Henkel Romania gestioneaza un portofoliu larg de produse care acopera categoriile: produse pentru par (cu branduri precum Palette, Syoss, Gliss, Schauma sau Taft) produse pentru ingrijirea corpului (Fa), produse pentru igiena orala (Vademecum) si produse dupa barbierit (Scorpio si Hattric). 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content