FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > JAD, de la Vincon Vrancea, declarat cel mai bun vinars din Romania

JAD, de la Vincon Vrancea, declarat cel mai bun vinars din Romania

Vincon Vrancea, cel mai mare producator de vinuri si vinarsuri din Romania, s-a numarat printre premiantii degustarii de vinarsuri romanesti organizate de Vinul.Ro.

Vinarsul Jad de la Vincon Vrancea a obtinut cel mai mare punctaj, 91 de puncte confirmand pozitia de cel mai bun vinars din Romania. Este singurul produs romanesc care, in cadrul degustarilor organizate de Vinul.Ro, a depasit bariera celor 90 de puncte.

Juratii-degustatori au caracterizat produsul astfel: "Complex si impunator, cu o culoare chihlimbarie cu urzeli aurii si intensitati linistitoare de cafea, caramel, curmale si condimente. Nuante catifelate de caramel, miere, visine amarui, cuisoare si curmale, cu un postgust cald, energic si condimentat".

Jad, este un vinars autentic de 28 ani, opera renumitei crame Paradis ce apartine Vincon Vrancea, pastrat in butoaie de stejar pentru un buchet perfect conturat si o culoare aparte.

Vincon Vrancea detine cea mai mare rezerva de distilat de vin (aproape 1 milion de litri) cel mai vechi vinars avand varsta de 31 de ani.

In prezent, portofoliul Vincon Vrancea cuprinde peste 120 de produse, brandurile din portofoliul companiei cu cele mai mari vanzari fiind Beciul Domnesc, 7 Pacate, Vita Romaneasca, Casa Vrancea, Levant, Muscatel  precum si vinarsurile Miorita si Jad.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content