FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Jacques Reber pleaca la Nestle Portugalia. Succesorul sau este un francez

Jacques Reber pleaca la Nestle Portugalia. Succesorul sau este un francez

Jacques Reber, directorul general al Nestle Romania, va pleca in decembrie la subsidiara din Portugalia a companiei elvetiene, potrivit informatiilor furnizate de manager Magazinului Progresiv. La conducerea companiei locale va veni tot un expat, insa de origine franceza, cu experienta in regiunea Balcanilor.

Reber, de origine elvetiana, conduce business-ul local al Nestle de aproape patru ani. El este si Presedinte al Camerei de Comert Elvetia-Romania. Managerul s-a alaturat grupului Nestle in 1990, avand diferite functii de conducere in cadrul acestuia.

In ultimii patru ani, Nestle a continuat sa-si dezvolte business-ul pe piata locala, in ciuda conditiilor dificile din economie, mizand pe categoriile consacrate deja in portofoliul sau, cat si pe ciocolata – segment pe care si-a extins considerabil oferta in ultima perioada. Doua dintre cele mai mari lansari pe aceasta categorie, realizate in 2011, sunt pralinele Baci si tabletele de ciocolata Nestle.

In 2011, subsidiara din Romania a fost, alaturi de cea din Ucraina, motorul cresterii afacerilor Nestle in regiunea Europei Centrale si de Est, potrivit ultimului raport financiar al companiei elvetiene. Nestle Romania a avut afaceri de 665 mil. lei (aproape 150 mil. euro) anul trecut, cu un numar mediu de 875 de angajati.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content