FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Iubirometrul si premii de la Maggi

Iubirometrul si premii de la Maggi

La inceput de primavara, Maggi ofera ocazia tuturor copiilor din Bucuresti de a-si demonstra intr-un mod relaxant si distractiv dragostea fata de mamele lor.

Astfel, incepand cu 27 februarie, cei mici se vor putea bucura de un iubirometru urias in forma de inima, in Parcul Cismigiu. Prin doar o simpla imbratisare a iubirometrului, copiii vor fi surprinsi de mesaje amuzante. Iubirometrul Maggi ii va astepta pe toti copiii, prietenii si vecinii lor in Parcul Cismigiu pana pe 1 martie!

Cele mai iubite mame sunt premiate de Maggi! In perioada 27 februarie - 9 aprilie 2010, Maggi le va oferi saptamanal 10.000 euro si mobila de bucatarie sau electrocasnice in valoare de  1500 euro, pentru a face viata mai frumoasa intregii familii! Trebuie doar sa trimita codul unic de pe oricare dintre produsele Maggi participante la promotie prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote), www.maggi.ro sau trimite ambalajul prin posta la C.P.5 - O.P.15, Bucuresti. Primii 1000 de participanti vor primi garantat un blender!

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro si la Infoline: 08008 637 853 (apel gratuit din reteaua Romtelecom). Valoarea totala bruta a premiilor este de 436.404 RON.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content