FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ipsos Research lanseaza o platforma online de cercetare

Ipsos Research lanseaza o platforma online de cercetare

Ipsos Research Romania lanseaza o platforma interactiva de cercetare calitativa - homeofresearchers.ro - cu peste 100 de consumatori experti, selectati dintre cei mai creativi si informati participanti la studiile calitative realizate de Ipsos Research in ultimul an.

“Numele oficial pe care comunitatea consumatorilor nostri experti l-a adoptat este EROI: Elita Respondentilor cu Opinii si Idei. Cercetatorii de la Ipsos si comunitatea EROI propun o noua abordare de cercetare care va ajuta clientii sa obtina profunzimea cu care s-au obisnuit de la cercetarea calitativa, cu beneficiul unui cost si al unui timp de executie scazut”, se arata intr-un comunicat Ipsos Romania.

Platforma poate fi utilizata pentru o gama larga de intrebari si proiecte, de la testarea de stimuli de pe o zi pe alta (concept creativ, identitate vizuala, un nou layout de raft sau category management), pana la idei de inovatie de produs si monitorizarea obiceiurilor de cumparare.

“Homeofresearchers.ro este o comunitate sindicalizata aparuta din necesitatea de a ne adapta la nevoile si asteptarile clientilor si consumatorilor intr-o lume conectata social, indiferent de domeniul de activitate: FMCG, retail, pharma etc.”, se mai arata in comunicat.

Activa din vara anului 2013, platforma a sustinut realizarea mai multor studii ad-hoc, cel mai recent fiind realizat pentru HBO Romania si avand ca obiectiv principal evaluarea serialului romanesc productie proprie HBO “Ramai cu mine”.

Ipsos Research Romania este parte a grupului francez Ipsos. Compania ofera solutii de cercetare, bazate pe o varietate larga de metodologii. Dintre acestea, cele mai utilizate sunt: interviuri asistate de calculator, comunitati online de consumatori, interviuri la raft, grupuri interactive, sondaje telefonice. La nivel international, Grupul Ipsos este prezent in 86 de tari, compania operand sondaje online si offline pentru mai mult de 5.000 de clienti. In prezent, grupul Ipsos numara 16.000 de angajati permanenti si este listat la bursa din Paris.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content