FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ion Horhoianu, numit Director de vanzari la Orkla Foods Romania

Ion Horhoianu, numit Director de vanzari la Orkla Foods Romania

Ion Horhoianu este noul director de vanzari al companiei Orkla Foods Romania incepand cu 1 ianuarie 2014. El este fostul director de vanzari la Kandia Dulce, pozitie ocupata pana in martie 2012. In ultimii doi ani, Horhoianu si-a dezvoltat un business propriu de importuri si consultanta in vanzari.

Managerul are o experienta de peste 15 ani in FMCG, in companii precum Wrigley, PepsiCo (Star Foods) sau Cadbury.
Orkla Foods Romania este prezenta pe piata locala a bunurilor de larg consum din anul 2002 si este un jucator important in industrie. Portofoliul sau cuprinde produse precum margarina (Wiesana, Linco, Unirea), ketchup (Tomi, La Minut), pate si mancaruri la conserva (Ardealul, La Minut), mustar si sosuri pentru paste (Bunatati de la Bunica, La Minut) si aluaturi congelate (Linco). Producatorul activeaza si in segmentul profesional de panificatie, cofetarie si patiserie, cu branduri precum Selecta, Paticrem etc.
La nivel local, productia se realizeaza in  fabricile Orkla Foods din Bucuresti, Covasna si Iasi. Orkla Foods Romania este parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content