FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ion Horhoianu, Director General si co-proprietar la Sens Distribution

Ion Horhoianu, Director General si co-proprietar la Sens Distribution

Ion Horhoianu, fostul director de vanzari la Kandia Dulce, si-a facut propriul business de import, productie si distributie de produse alimentare. Primul brand din portofoliul de produse importate de noua firma este Duc d’O, o marca premium de ciocolata belgiana.

Urmatorul pas al Sens Distribution va fi demararea activitatii de productie in industria de panificatie si lansarea unui brand construit de la zero pe piata din Romania.
“Pentru mine, acest pas este o noua provocare profesionala. Dupa 14 ani petrecuti in vanzari in patru mari companii, a venit momentul sa fac pasul in antreprenoriat, fructificand experienta acumulata in tot acest timp. Deschiderea si increderea cu care am fost intampinat de fostii si viitorii parteneri de business nu au facut decat sa-mi certifice faptul ca noua companie va fi una de succes”, a declarat Ion Horhoianu.
Ion Horhoianu a fost, anterior, National Sales Director la producatorul Kandia Dulce, functie preluata la sfarsitul lui martie 2011. Pana la acea data, el a detinut pozitia de Traditional Trade Sales Manager in cadrul aceleiasi companii.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content