FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Interex se extinde

Interex se extinde

Compania CDE R Interex, parte a grupului francez ITM Entreprises – Groupement des Mousquetaires, intentioneaza sa deschida doua noi magazine, in orasele Targu Mures si Drobeta Turnu Severin. Ambele locatii sunt inchiriate, iar investitiile au valoarea de aproximativ 2 mil. euro pentru ambele magazine.

 “Cele doua magazine Interex vor fi deschise in perioada aprilie-mai 2009 si sunt parte integranta din planul nostru de dezvoltare pentru Romania”, spune Stanislas Mainfroy, Secretar General CDE R Interex.

Pentru operarea celor doua magazine vor fi angajate aproximativ 110 persoane. Magazinele  vor oferi peste 14.000 de produse si sortimente.
Locatia din Targu Mures are peste 5,400 mp, din care 2,700 sunt utilizati ca zona de vanzare.

Magazinul se afla pe strada Nuferilor nr. 88. In aceeasi zona comerciala mai sunt un retailer de electronice, un magazin de mobila si un chiosc de ziare. CDE R Interex intentioneaza sa mai aduca o cafenea, o curatatorie si o farmacie.

Magazinul din Drobeta Turnu Severin are peste 3,400 metri patrati, din care 2,110 sunt utilizati ca zona de vanzare. Acesta se afla pe Str. Topolnitei nr. 8, iar in zona comerciala proxima se mai afla un retailer de electronice, o cafenea, o curatatorie si o farmacie.
Pentru anul 2009, CDE R Interex are in plan deschiderea a cinci magazine noi, compania neexcluzand posibilitatea de a depasi tinta propusa pe parcursul acestui an.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content