FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Interex isi sprijina clientii sa treaca mai usor peste criza

Interex isi sprijina clientii sa treaca mai usor peste criza

CDE R Interex, o companie Groupement des Mousquetaires, este alaturi de clientii sai din Romania si ii ajuta sa treaca mai usor peste criza. Astfel, incepand cu data de 1 iulie si pana la 30 septembrie 2010, Interex va suporta diferenta de TVA pentru toate produsele aflate in promotie.

„Deviza Muschetarilor spune ca trebuie sa ramanem uniti in lupta impotriva preturilor mari; este exact ceea ce alegem sa facem astazi pentru cumparatorii nostri, constienti fiind ca au nevoie de tot sprijinul pentru a trece cu bine peste aceasta perioada”, spune Rino Tizzanini, Director General CDE R Interex. „Astfel, vom suporta diferenta de 5%, rezultata din cresterea TVA, pentru toate produsele din cataloagele noastre promotionale, produse care se regasesc in cosul zilnic al fiecaruia dintre noi”, adauga acesta.

Toate supermarketurile Interex din Romania opereaza sub acelasi principiu ca peste tot in Europa: produse de cea mai buna calitate, proaspete, pentru orice buzunar, la indemana fiecaruia. Pe rafturile magazinelor Interex pot fi gasite peste 12.000 de sortimente, reprezentand marci consacrate, alaturi de marci locale si marci proprii ale Groupement des Mousquetaires.

Reteaua CDE R Interex numara 12 magazine pe tot teritoriul tarii, in orasele Ploiesti, Giurgiu, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Sibiu, Vaslui, Birlad, Targu Mures, Alexandria si Drobeta Turnu-Severin.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content