FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Interex deschide un nou magazin in Drobeta Turnu-Severin

Interex deschide un nou magazin in Drobeta Turnu-Severin

Supermarketul este situat in incinta unui complex comercial in care se se vor mai deschide, in perioada urmatoare, un retailer de electrocasnice, o cafenea, un magazin de textile, o curatatorie sau o farmacie. De asemenea, clientii magazinului au la dispozitie peste 120 de locuri de parcare.

Pe langa produsele marca proprie ale Groupement des Mousquetaires, provenite de la producatorii parteneri din Franta, magazinul Interex pune la dispozitia locuitorilor din Drobeta Turnu-Severin o varietate larga de sortimente alimentare si nealimentare, alaturi de raioane proprii de produse proaspete. Astfel, clientii acestui supermarket vor putea gasi in cadrul magazinului un raion de carmangerie cu macelarie proprie, unde carnea se transeaza pe loc, precum si unul de mancaruri pregatite chiar in bucataria proprie, alaturi de o rotiserie si de o patiserie.

Supermarketul Interex din Drobeta Turnu-Severin se afla pe strada Topolnitei nr. 8, langa Autogara, o locatie usor accesibila datorita liniilor de autobuz 1, 4, 5, 8 si 9 care asigura legatura cu celelalte zone ale orasului. Magazinul functioneaza de luni pana vineri intre orele 08:00 si 21:30 si duminica intre orele 08:00 si 19:30, cu program special pentru zilele de Paste.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content