FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Inspiro iti aduce o vacanta in Mauritius

Inspiro iti aduce o vacanta in Mauritius

Pe 16 mai 2012, Progresiv – revista factorilor de decizie din retail si FMCG -  va invita la Inspiro, un eveniment creat pentru a inspira oamenii din companii, manageri sau tineri profesionisti preocupati de dezvoltarea carierei.

Participantii la Inspiro pot castiga o vacanta pentru 2 persoane in Mauritius: 3 nopti cazare in Prestige Room cu demipensiune la Hotel Constance Belle Mare Plage si 2 bilete Air France cu destinatia Mauritius (taxele de aeroport nu sunt incluse). Pachetul este oferit de Constance Hotels si Air France.

De asemenea, participantii pot castiga, prin tragere la sorti, doua vouchere pentru participarea la Atelierul “Vorbeste acum in public!” sustinut de Adriana Saftoiu si organizat de IN:VESTIAR. De altfel, toti participantii la INSPIRO beneficiaza de 10% discount la inscrierea la acest atelier.

 

Despre INSPIRO

Cu totii avem nevoie de modele si de surse noi de inspiratie, intr-o lume care isi pierde, treptat, reperele constructive. Tocmai de aceea, noi, cei de la PROGRESIV, organizam a doua editie INSPIRO, un eveniment cu si despre oameni de succes, despre valori si modele, despre echilibru intre cariera si viata personala, despre motivatie si entuziasm creator.

INSPIRO se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, oameni carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

Speakerii confirmati sunt:

  • Dusan Wilms, cel mai puternic executiv din comertul local va vorbi despre “Leadership, intre viziune si pragmatism”.
  • Catalin Sfrija, in prezent relocat in Dubai, va impartasi experienta invingatorilor pe unele din cele mai dinamice si competitive piete din lume.
  • Melania Damian ne va introduce in aventura intensa a inovatiei, stiinta si practica.
  • Marius Tudosiei va prezenta schimbarea radicala din viata sa - businessul din pasiune “Bacania Veche”
  • Florin Ghinda crede in puterea energiei pozitive si in compasiune. Si mai crede ca putem sa facem lucruri bune in Romania. Afla cum isi intretine el gandirea pozitiva zi de zi!
  • Mru Patel, un antreprenor de succes indragostit de Romania, ne va spune daca gena antreprenorului este mit sau realitate.
  • Lucian Marin ne va vorbi despre modelele care l-au inspirat in viata si in cariera si despre cum isi perfectioneaza continuu stilul de leadership.
  • Oana Stincel ne va povesti cum a reusit sa castige lupta cu inamicul nr.1 – TIMPUL.

Utilizati acest eveniment ca instrument de motivare a angajatilor cu potential din compania dvs. sau de recompensare a angajatilor foarte performanti! Discount pentru inscrierea mai multor persoane din aceeasi companie!

Informatii actualizate despre eveniment sunt disponibile la

http://inspiro.magazinulprogresiv.ro

 Va asteptam la INSPIRO, pe 16 mai!

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content