FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Inceputul lunii decembrie aduce trei noi magazine Profi

Inceputul lunii decembrie aduce trei noi magazine Profi

Retailerul Profi a inaugurat cel de-al doilea magazin al sau din Tg. Jiu la o saptamana dupa deschiderea din Abrud si cu o inainte de cea de a treia unitate din Tg. Mures. In luna noiembrie retailerul inaugurase cinci supermarketuri. Astfel, reteaua de magazine ajunge la 146 de unitati.

La Tg. Jiu, magazinul se afla intr-o zona foarte populata, pe bulevardul A.I. Cuza nr. 23, in apropierea unui cunoscut centru comercial, Piata 9 Mai (Piata Mica). Cu o suprafata totala de 439,6 mp si o sala de vanzari de  288.6mp, el este cel mai mic dintre cele trei.

Magazinul din Abrud este amplasat intr-o zona de blocuri, pe Bulevardul Republicii, la parterul blocului R3-R4, si are o suprafata totala de 453 mp, cu o sala de vanzari de 325,6 mp.

Cel mai nou PROFI din Tg.Mures se deschide pe Bd. 22 Decembrie nr.35, intr-o zona selecta din apropierea intrarii dinspre Reghin. Are o suprafata totala de 905 mp, o sala de vanzari de 600 mp si este dotat cu o zona de grill si patiserie care completeaza gama de aproximativ 5500 de produse puse acolo in vanzare.

Cumparatorii care viziteaza magazinele Profi in ziua deschideri au parte de vin fiert, cozonaci, concursuri ?i vouchere de cumparaturi.

Reteaua de magazine Profi este detinuta de fondul de investitii Polish Enterprise Fund VI, administrat de compania Enterprise Investors.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content