FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Incepe editia a 3-a a competitiei "Cel mai promitator brand romanesc"

Incepe editia a 3-a a competitiei "Cel mai promitator brand romanesc"

Agentia de branding si design Seed Consultants lanseaza a treia editie a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc, o competitie adresata afacerilor romanesti la finalul careia o companie va beneficia de un proiect de branding gratuit. 

Aceasta editie aduce un element nou, distinctiv, reprezentat de Medalia Cel Mai Promitator Brand Romanesc. Ea reprezinta recunoasterea si aprecierea adusa de juriul competitiei unor branduri romanesti cu potential mare de dezvoltare. Medalia poate fi acordata cate unui brand din fiecare categorie. Medaliatii vor putea utiliza distinctia pe ambalaj, pe website si in alte materiale de comunicare.

Companiile romanesti se pot inscrie in competitia pentru un program de branding gratuit prin completarea formularului de aplicare de pe site-ul oficial, www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro, chiar incepand cu saptamana aceasta.  

“Consideram ca impartasind putin din expertiza Seed, am contribuit nu numai la dezvoltarea brandului uneia dintre cele mai sustenabile afaceri autohtone din industria productiei de sosete, ci si la dezvoltarea brandului de tara al Romaniei. Numai asa brandurile romanesti se vor alinia la cerintele pietelor externe in ceea ce priveste imaginea companiei si vor ajunge mai usor pe rafturile supermarketurilor si in inimile consumatorilor din tara si din afara acesteia”, a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants. 

Editia precedenta a programului “Cel mai promintator brand romanesc” a fost castigata de producatorul local de ciorapi Ciserom. “Castigarea acestui premiu a fost de mare ajutor pentru Ciserom. Simteam cu totii ca ne lipseste ceva, însa o perspectiva exterioara companiei ne-a ajutat sa intelegem exact care erau problemele cu care ne confruntam la nivel de marketing. Programul de branding a fost unul întâmpinat cu bucurie de catre Ciserom, iar intalnirile si workshopurile pe care le-am dezvoltat impreuna cu consultantii de la Seed ne-au condus tot mai clar catre ideea ca acest parteneriat va continua pe termen lung”, a declarat Constantin Ispir, director general Ciserom.  

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un demers initiat de Seed Consultants,  partener exclusiv Landor Associates in Romania. Principalele obiective ale acestui program sunt:

  • sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri;
  • sustinerea dezvoltarii brandurilor romanesti de valoare.

Printre clientii Seed Consultants se numara branduri renumite precum: Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content