FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Incepand cu luna octombrie 2010,METRO Cash & Carry Romania are un nou sediu social

Incepand cu luna octombrie 2010,METRO Cash & Carry Romania are un nou sediu social

Birourile centrale ale companiei METRO Cash & Carry Romania sunt acum intr-un sediu nou, situat in aceeasi zona cu magazinul METRO Pallady. 

„Pentru a oferi angajatilor si colaboratorilor nostri un mediu de lucru echipat cu cea mai avansata tehnologie, am luat decizia de a proiecta si de a construi acest nou sediu METRO Cash & Carry Romania, un centru de afaceri modern ce ofera standardele optime de lucru”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

Noul spatiu multifunctional dispune de un numar de 160 birouri, o sala de conferinte dotata cu aparatura si tehnologie la cele mai avansate standarde; totodata, exista in curs de desfasurare un proiect pentru constructia unei parcari acoperite, moderne, destinata atat angajatilor, cat si partenerilor METRO. In total, suprafata pe care se va desfasura activitatea celor aproximativ 400 de angajati ai centralei METRO Cash & Carry Romania este de circa 6.000 mp.

Noile coordonate METRO Cash & Carry Romania sunt:

Bd. Theodor Pallady nr. 51 N, Cl?direa C6, Corp A
Sector 3, Bucuresti
tel.: +40 (31) 423 40 00

METRO Cash & Carry este reprezentat in 30 de tari cu peste 670 de magazine cash & carry. Cu peste 100.000 de angajati in intreaga lume, compania a atins vanzari de aproximativ 31 de miliarde de Euro in 2009.
METRO Cash & Carry este o divizie de vanzari a METRO Group, unul dintre liderii comertului la scara mondiala. In anul 2009, vanzarile METRO Group au atins cifra de 66 miliarde Euro. Compania numara aproximativ 300.000 de angajati si opereaza 2.100 de locatii din 33 de tari. 

METRO Cash & Carry Romania este o parte integranta a METRO Cash & Carry International. 
METRO Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 25 de centre de distributie: in Bucuresti - 5 centre, in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva. 
De asemenea, METRO Romania a lansat un nou concept de magazin, METRO Punct, dedicat clientilor revanzatori, prin cele 2 magazine deschise la: Satu Mare, in 29 aprilie 2010 si Piatra Neamt, in 29 iulie 2010. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content