FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Inca trei magazine Carrefour Express Angst

Inca trei magazine Carrefour Express Angst

Carrefour Romania si Angst au deschis vineri, 8 iunie, trei noi magazine in franciza Carrefour Express Angst, situate in zonele Lacul Tei, Pantelimon si Progresului din Capitala.

Parteneriatul intre Carrefour Romania si Angst a fost lansat in premiera in Romania, pe 13 octombrie 2011 si reprezinta un nou pas in strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express Angst Lacul Tei, Carrefour Express Angst Pantelimon si Carrefour Express Angst Progresului  completeaza lista celor 5 magazine de proximitate din portofoliul Carrefour ajungand astfel la un numar de 8 magazine deschise, dupa primul magazin Carrefour Express, inaugurat pe 12 octombrie 2011 in Piata Domenii.

Fiecare din cele trei magazine au o suprafata de vanzare de aproximativ 120 mp, o gama de produse care include aproximativ 1.300 de produse dintre care produse Carrefour, preparate Angst, produse gourmet (incluzand marcile premium, produsele bio, eco si produsele dietetice) si alte marci nationale, doua case de marcat si peste zece angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content