FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Inca patru magazine in reteaua Mega Image

Inca patru magazine in reteaua Mega Image

Compania Mega Image, controlata de retailerul belgian Delhaize Group, va deschide saptamana aceasta patru unitati comerciale, un supermarket Mega Image si trei magazine de proximitate.

  •    Shop&Go Grigore Ionescu  - deschis de miercuri, 17 iulie, si este situat pe str. Grigore Ionescu nr. 94, bl. T7B, parter, sector 2, Bucuresti. Noua unitate comerciala are o  suprafata de vanzare de aproximativ 109 mp.
  • Shop&Go Petre Ionel  – va fi inaugurat joi, 18 iulie si este situat pe str. Slt. Petre Ionel nr. 12 A , Branesti, judetul Ilfov, avand o suprafata de vanzare de aproximativ 107 mp.
  • Mega Image Crevedia – va fi deschis din data de 18 iulie este situat pe Soseaua Bucuresti – Targoviste nr. 119, Comuna Crevedia, Sat Crevedia, judetul Dambovita si are o suprafata de vanzare de aproximativ 402 mp.
  • Shop&Go Grigore Moisil – situat pe str. Grigore Moisil nr. 53, sector 2, Bucuresti, are o suprafata de vanzare de aproximativ 87 mp si va fi inaugurat sambata, 19 iulie.

Retailerul Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 323 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (173), Shop&Go (149) si AB Cool Food (1). In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content