FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Impex Bock fuzioneaza cu grupul austriac Maresi

Impex Bock fuzioneaza cu grupul austriac Maresi

Incepand cu 1 Ianuarie 2012, Maresi Foodbroker si Impex Bock au decis sa lucreze impreuna pe piata din Romania, iar conducerea noii entitati a fost preluata de Harald Bock, in pozitia de Director General.

"Scopul acestei schimbari il constituie un focus mai mare pe piata din Romania, obtinerea unei eficiente mai bune pentru a putea lansa si sustine pe termen lung un numar mai mare de branduri, venind in intampinarea cerintelor pietei”, spun reprezentantii companiei.

Maresi Foodbroker, cu activitati de marketing si distributie, face parte din grupul Maresi Austria, companie fondata in 1949, care, impreuna cu filiale sale din Ungaria, Cehia, Slovacia si Romania, este parte a grupului Vivatis, companie austriaca de top in domeniul alimentelor si bauturilor.

Maresi Foodbroker este prezent pe piata din Romania din 2008. Portofoliul
Maresi Romania include astazi si cateva produse marca proprie: laptele condensat Maresi, Viena Ice Coffee si o gama de produse asiatice, Shan Shi. Acestora li se alatura branduri europene precum: Iglo, Hipp, Haagen Dazs, Findus, Alberto, Uncle Statis, 7 Days, Guylian, Halloren, Wawel, Casa Fiesta, Finn Crisp, Lorentz sau Stieffenhofer.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content