FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Idei de promovare online la Digital Marketing Forum

Idei de promovare online la Digital Marketing Forum

Scaderea drastica a bugetelor de marketing din 2013 si evolutia spectaculoasa a canalelor media, a determinat schimbari majore in campaniile de marketing digital. Alegerea celor mai bune solutii de promovare online, optimizarea bugetului, imbinarea ideilor creative cu cele mai eficiente platforme de comunicare sunt elementele esentiale pe care marketerii trebuie sa le aiba in vedere in 2014.

Cel mai important eveniment de promovare online din Romania, Digital Marketing Forum, organizat de Evensys, va avea loc pe 26–27 februarie, la Crowne Plaza Hotel si va furniza continut si strategii care pot creste gradul de performanta si vanzarile pe termen lung.

Prima zi (26 februarie) include o conferinta si sase seminarii ce vor oferi solutii eficiente  care ii vor ajuta pe participanti sa genereze rezultate vizibile. Cursurile vor arata in premiera rezultatele celor mai bune campanii din 2013 si noi idei practice de promovare in mediul digital. 

Cea de-a doua zi (27 februarie) este dedicata workshop-ului Digital Marketing Efficiency, in care vor fi prezentate tactici de realizare a strategiilor de marketing digital. Workshop-ul va fi sustinut de Remco Van Der Beek, consultant, trainer, speaker, cu  peste 15 ani de experienta in digital marketing.

Evenimentul va reuni trei specialisti in digital marketing recunoscuti la nivel international: Victor Knaap, Founder and CEO, MediaMonks, care are o experienta de peste 10 ani in marketingul online si a realizat campanii pentru Jaguar, Heineken, Nintendo; Ilyan Kovatchev, Creative Director, Ilyan.com fondatorul agentie care a primit 13 premii internationale si Remco Van Der Beek, care a implementat campanii pentru cele mai importante branduri internationale.

Printre specialistii locali ce vor participa la eveniment se numara: Raluca Kisescu, Marketing Manager, Avon, Alexandru Cernatescu, CEO, Head of Strategy, Infinit Solutions Agency, Metromind, Mugur Patrascu, Managing Partner iLeo; Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image; Vladimir Oane, Co-Founder, uberVU; Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Stefan Chiritescu, Head of Planning, Graffiti BBDO; Daniel Secareanu, Head of P&G Digital at MediaCom Romania si Ionut Munteanu, PPC Specialist si Trainer, WebDigital.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content