FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Hermes Evolution, compatibil si cu sitemul de operare Android

Hermes Evolution, compatibil si cu sitemul de operare Android

Transart anunta finalizarea versiunii pentru Android a noii game de produse Hermes Evolution, cu ocazia salonului Internet & Mobile World. Aplicatia Hermes Evolution for Android a putut fi testata live, atat pe smartphone cat si pe tablete, in standul Transart din cadrul Internet & Mobile World.

Transart a prezentat si doua studii de caz, cu doua implementari semnificative ale sistemului Hermes - in industria berii, respectiv in industria farmaceutica, ca preambul pentru anuntarea noii versiuni Hermes Evolution for Android.  Noua gama Hermes Evolution propune o experienta de utilizator imbunatatita, o interfata intuitiva - adaptata pentru toate tipurile de terminale mobile cu touchscreen si o flexibilitate sporita care permite adaptarea cu succes a solutiei la nevoile specifice oricarei industrii. Principalele module ale Hermes Evolution sunt: Sales, Marketing & Merchandising, Targets, TeleSales, Analysis & Reporting, GPS si FOTO.

Platforma Android este de mai bine de un an sistemul de operare cel mai folosit pe smartphone-uri, ajungand la sfarsitul trimestrului 2 din 2012 la o cota de 68,1%, conform IDC.

“Nu este prima migrare pe o platforma noua pe care Transart a realizat-o cu succes. Am mai trecut printr-o experienta similara cand am migrat Hermes de la PalmOS la Windows Mobile. Din punct de vedere architectural insa, de aceasta dat? am reusit un lucru deosebit: cca. 70% din codul sursa a fost refolosit, in varianta Android, motiv pentru care doresc sa felicit echipa de dezvoltare pentru aceasta performanta.” a declarat Marius Iurian, managing partner Transart.

Acumuland peste 15 ani de experienta în dezvoltarea de aplicatii de business din zona de mobilitate, Transart este lider de piata pe segmentul solutiilor mobile Sales/Field Force Automation (SFA/FFA) cu Hermes SFA – aplicatie aleasa de peste 200 companii din 18 tari, cumuland peste 6000 licente mobile (reprezentanti sau agenti vanzari si merchandising).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content