FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Henkel in topul celor mai admirate companii

Henkel in topul celor mai admirate companii

Potrivit unui studiu realizat de catre celebra publicatie americana Fortune, in anul 2008 compania Henkel s-a plasat pe pozitia a doua la nivel international, in domeniul „Cosmetice si produse de toaleta”, in crestere cu 3 pozitii fata de anul 2007. In Germania, Henkel a ocupat prima pozitie in topul celor mai admirate companii in anul 2008.

Studiul Fortune intitulat „Cele mai admirate companii din lume/ World’s Most Admired Companies” se numara printre cele mai cunoscute clasamente corporate la nivel international la care participa anual peste 700 de companii.

Companiile participante sunt evaluate pe baza urmatoarelor criterii: Inovatie, Managementul personalului, Folosirea activelor corporate, Responsabilitate sociala, Calitatea procesului de management, Soliditate financiara, Investitii pe termen lung, Calitatea produselor/serviciilor si Competitivitate la nivel global. Compania Henkel a obtinut punctaj maxim la categoriile „Responsabilitate sociala” si „Folosirea activelor corporate” iar, per total, si-a imbunatatit performanta in sapte din cele noua criterii.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content