FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Henkel lanseaza website-urile de brand

Henkel lanseaza website-urile de brand

Henkel Romania lanseaza website-urile oficiale ale unor branduri-cheie precum Persil, Perwoll, Silan si Syoss, cu scopul de a veni in ajutorul consumatorilor si comerciantilor cu informatii suplimentare despre produsele companiei.

www.persil.ro – este website-ul detergentului premium de rufe Persil, unde se gasesc informatii interesante, de la istoria de peste 100 de ani a marcii de detergent premium si pana la informatii extrem de utilie cu referire la modul corect de spalare si utilizare a detergentului Persil (pudra sau gel).

www.silan.ro – este website-ul balsamului de rufe Silan, cu ajutorul caruia vizitatorii sunt introdusi in lumea parfumurilor intense Silan.

www.perwoll.ro – este website-ul detergentului special de rufe Perwoll, singurul astfel de produs de pe piata romaneasca. Una dintre cele mai vizitate pagini ale website-ului este rubrica „Tendinte in moda”, unde consumatoarele pasionate de lumea modei afla care sunt recomandarile noului sezon in materie de haine si materiale.

www.syoss.ro – este website-ul marcii SYOSS, singura marca de pe piata romaneasca ce ofera produse de ingrijire si coafare a parului cu formule profesionale, disponibile in magazine. Vizitatorii pot afla informatii despre toate gamele SYOSS si pot consulta sfaturile de haircare si hairstyling oferite de expertii SYOSS.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content