FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Henkel - in clasamentul World's Most Ethical Companies

Henkel - in clasamentul World's Most Ethical Companies

Compania Henkel a fost inclusa, pentru al treilea an consecutiv, in clasamentul "World's Most Ethical Companies" (Cele mai etice companii din lume).Clasamentul, realizat de catre US Ethisphere Institute, face cunoscute eforturile companiilor din toata lumea in ceea ce priveste modul etic in care acestea abordeaza domeniile "corporate governance", precum si preocuparea pentru dezvoltare durabila.

Clasamentul include 100 de companii, Henkel fiind singura companie germana inclusa in top. Juriul  a fost format din oameni de stiinta din SUA, academicieni, avocati si reprezentanti guvernamentali. Jurizarea a presupus parcurgerea mai multor etape, in care conduita companiilor inscrise a fost evaluata  din mai multe puncte de vedere - angajament social, stil de management si expertiza in inovatii - rezultatul final fiind acordarea indicelui EQ (Ethics Quotient).

"Suntem extrem de incantati de faptul ca am primit aceasta recunoastere internationala. Includerea Henkel in acest clasament confirma conduita responsabila a companiei", declara Kasper Rorsted, CEO Henkel.

Performanta Henkel a fost evaluata ca excelenta,in cazul unor clasamente internationale, cat si de catre clientii companiei.  De exemplu, Henkel a fost inclusa in topul celor mai sustenabile 100 de companii din lume, realizat de revista "Corporate Knights", in 2009 Henkel a fost, din nou, inclusa in clasamentul Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World).

Compania a fost mentionata ca una dintre companiile cu cele mai mari progrese in domeniul dezvoltarii durabile, in intervalul de timp analizat.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content