FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heinrig Distribution a lansat pe piata romaneasca brandul de sampanie Taittinger

Heinrig Distribution a lansat pe piata romaneasca brandul de sampanie Taittinger

Heinrig Distribution  a lansat pe 24 iunie in cadrul unui eveniment, unul dintre cele mai vechi si cele mai apreciate branduri de champagne din lume - Taittinger. Importurile vor fi destinate magazinelor specializate si pietei HoReCa, din retailul modern fiind selectionat salonul Humidor al Metro Cash&Carry.

„Pentru primul an, nu am creat un plan clar, cu proiectii de vanzari, nu ne asteptam la volume sau la rezultate iesite din comun. Eforturile se vor indrepta in prima instanta catre listarea acestui produs in locatiile exclusiviste din Bucuresti si orasele mari - in principal restaurante si cluburi. Vrem sa facem numele cunoscut celor care inca nu au avut contact cu aceste produse si sa le aratam celor care il cunosc ca Romania este o piata potrivita si pentru un brand de un asemenea calibru. Este vorba despre o promovare neagresiva, in care cautam un contact cat se poate de direct, de firesc intre consumator si acest produs”, a explicat Alin Lazarescu, Wine Manager Heinrig Distribution.

Heinrig va importa o mare parte dintre etichetele produse de Taittinger, care vor acoperi, ca preturi de lista, un spectru de la 130 la 750 de RON.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content