FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heineken Romania renunta la productia de malt

Heineken Romania renunta la productia de malt

Heineken Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de bere de pe piata locala, va renunta la productia de malt incepand cu 19 octombrie a.c. In acest sens, compania va inchide sectiile de productie a maltului de la Hateg, Craiova si Miercurea-Ciuc si va disponibiliza 61 de angajati.

Reprezentantii companiei declara insa ca procesul fabricarii berii din fabricile Heineken Romania nu va fi afectat, hotararea fiind luata tocmai pentru a eficientiza activitatea companiei.

"Decizia de a renunta la productia de malt s-a luat in urma analizei amanuntite a tuturor aspectelor relevante din companie, incluzand optimizarea costurilor, posibilitatea de extindere, capacitatile existente si nevoile de investitii viitoare", se arata intr-un comunicat al companiei.

Heineken Romania are cinci fabrici de bere situate in Constanta, Craiova, Hateg, Miercurea-Ciuc si Targu Mures si 1.300 de angajati. Portofoliul de marci acopera toate segmentele pietei: Heineken, Ciuc Premium, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gosser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content