FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heineken Romania inchide fabrica din Hateg

Heineken Romania inchide fabrica din Hateg

Heineken Romania transfera productia de la fabrica de bere din Hateg catre celelalte fabrici ale sale din Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta.

Decizia a fost luata cu scopul de a optimiza productia si de a consolida pozitia companiei Heineken in Romania, pe termen lung, insa are ca urmare pierderea a 98 de locuri de munca.

Pe langa pachetele de compensatii financiare oferite tuturor celor disponibilizati, compania va deschide in zona un Centru de Reorientare Profesionala, care are rolul de a le acorda suport profesional si asistenta specializata. In plus, aceasta va oferi angajatilor afectati cursuri prin care vor dobandi cunostintele de baza pentru accesarea fondurilor Europene existente.

La fabrica de bere din Hateg s-a produs in principal berea Hategana, iar berile Bucegi si Golden Brau au fost produse ocazional. Potrivit unui comunicat al companiei, aceste beri vor continua sa fie produse in cele patru fabrici ale Heineken Romania, care sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie.

Portofoliul Heineken Romania cuprinde marci din toate segmentele: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gosser, Schossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana. Heineken Romania desfasoara operatiuni in Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta. Compania are 1100 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content