FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heineken Romania anunta numirea in functie a noului Director de Supply Chain

Heineken Romania anunta numirea in functie a noului Director de Supply Chain

Heineken Romania anunta numirea lui Ed van Willegen in functia de Director Supply Chain, incepand cu luna septembrie 2010. Ed van Willegen ii raporteaza lui Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania si il inlocuieste pe Titus Plooij, care se va intoarce la Heineken Olanda.

Ed van Willegen are o experienta de peste 20 de ani in Supply Chain, in cadrul Grupului Heineken, ocupand de-a lungul timpului numeroase functii, printre care: Director Tehnic pentru Heineken Irlanda (1999-2001), Production Manager/Technological Controller pentru Mila Brewery din Shanghai (1997-1999) si Training Manager si Technological Controller pentru Cambodgian Breweries (1995-1997).  Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Ed van Willegen a ocupat, timp de 5 ani, functia de Director Supply Chain pentru Nigerian Breweries. In perioada petrecuta la Nigerian Breweries, Ed si echipa sa au contribuit la cresterea productivitatii, iar in 2008 au fost premiati pentru aceasta perfomanta cu distinctia „Heineken Quality Award Commendation”.

“Sunt foarte incantat de oportunitatea de a ocupa aceasta pozitie in cadrul Heineken Romania, o companie cu un portofoliu diversificat de marci si cu oameni care pun pasiune in producerea unor beri de calitate”, a declarat Ed van Willegen, Director Supply Chain Heineken Romania.
 

“Pentru noi, calitatea produselor este foarte importanta. De aceea, vasta experienta a lui Ed in cadrul Grupului Heineken va aduce un plus valoare pentru departamentul de Supply Chain si pentru intreaga companie, ajutandu-ne in acelasi timp sa ne tinem promisiunea pe care am facut-o consumatorilor nostri, de a le oferi o bere de calitate deosebita”, a declarat Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania.

Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste volumele. Heineken Romania face parte din Grupul Heineken si detine cel mai diversificat portofoliu de marci care acopera toate segmentele pietei de bere din Romania: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana. Heineken Romania are patru fabrici in: Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova, Targu Mures si 1.100 angajati

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content